Backoffice toepassingen maken veranderingen mogelijk

Internet levert een enorme bijdrage aan het optimaliseren en transformeren van bedrijfsprocessen.

In toenemende mate verovert internet ook een vaste plek in de backoffice van een onderneming.

De kern is dat we informatie die online op websites wordt gegenereerd opslaan in databases.

We kunnen nu slimme toepassingen bouwen waarmee we al deze informatie hergebruiken zodat organisatie en planning worden geoptimaliseerd.

De mogelijkheden zijn legio.

"De kracht van internet is dat wij bedrijfsprocessen kunnen transformeren.."

Een voorbeeld

De boekingsformulieren van een reisbureau komen via de website in het online factureringssysteem binnen. Vanuit dit systeem verzendt u de factuur. U koppelt er een online grootboeksysteem aan waardoor u slechts éénmalig de boekcode hoeft in te typen en u heeft uw administratie op orde.

Indien u er ook nog een projectbewakingssysteem aan koppelt heeft u in één oogopslag een overzicht van financiën, voortgang en alle detail informatie zoals opstapplaatsen, geboekte hotels, enzovoort.

En nu dan de transformatie

In het bovenstaande voorbeeld zijn medewerkers gekoppeld aan projecten. Met één druk op de knop kunt u de omzet zien die elke medewerker over een willekeurige periode heeft gemaakt.

U bent nu in staat persoonlijk ondernemerschap in uw bedrijf te introduceren. U kunt de individuele medewerker extra belonen naar omzet. De medewerker kan daarnaast op elke willekeurige plek werken indien er een online verbinding met internet aanwezig is. Binnen het bedrijf maar ook thuis.

Onze aanpak

Indien u interesse heeft in transformatie van bedrijfsprocessen of bedrijfsmodellen dan kunt u contact opnemen. We kunnen in een gesprek bekijken wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan kunnen wij u de kosten van het ontwikkelen en bouwen van CMS Backoffice toepassingen offreren.