Transformatie: het creëren van een nieuwe organisatie

Indien u met marketing aan de slag gaat leidt elke innovatie of verandering tot transformatie van de organisatie.

Stel u begint via internet nieuwe klanten te winnen (genereren van leads). Voorheen had u verkopers die potentiële klanten bezochten. U bouwt een website en na een tijd blijkt dat er weinig nieuwe klanten zich online aanmelden. Zo ging het en zo gaat het vaak.

Het probleem is dat de overstap van een onderneming naar online niet alleen een kwestie is van implementatie maar ook van transformatie.

In het voorbeeld moeten we medewerkers trainen, de verkopers leren op een andere manier te communiceren, de organisatie herstructureren, enzovoort. Het is een ingrijpend proces dat alle afdelingen in een onderneming raakt.

Het is een proces dat naar een nieuwe of vernieuwde organisatie leidt. Wij staan u in dit proces bij met visie en strategie.

"Goede marketing stuurt aan op succesvolle transformaties .."

Onze aanpak

De kracht van internet is misschien nog wel het sterkst voelbaar in de nieuwe mogelijkheden die het biedt om bedrijfsmodellen te transformeren. Complexe veranderingen zoals de overstap naar co-creatie of persoonlijk ondernemerschap kunnen nu dankzij internet worden gerealiseerd.

Wij hebben ruimschoots ervaring in het succesvol transformeren van bedrijfs- en verdienmodellen. In een persoonlijk gesprek leggen we u graag de mogelijkheden uit.