Professioneel webdesign stelt eisen aan de websitebouwer

Wat mag u verwachten van een professioneel gebouwde website?

De tijd van het bouwen van websites die Google niet kan vinden en u geen rendement opleveren is al lang voorbij.

Wij onderscheiden ons in de markt door webdesign volledig af te stemmen op het ontwikkelen en sturen van koop- en informatieprocessen.

Marketing en marketing communicatie ligt dan ook aan de basis van een professionele website. Visueel sterk onderbouwd maakt dan de cirkel rond.

"Koop geen kat in een zak en laat uw website gratis valideren bij het W3C"

Website valideren

Professioneel bouwen is werken volgens een standaard die toetsbaar is.

De internationale standaarden en richtlijnen van het World Wide Web Consortium (W3C) zijn de leiddraad voor elk professioneel website bureau. De goede bureaus kunnen u daar alles over vertellen.

Een nieuwe website kunt u dus bij oplevering gratis valideren bij het W3C. U heeft op deze wijze een productcertificaat. Formuleer vooraf bij de aanbesteding duidelijk de criteria, standaarden en specificaties waaraan de websitebouwer zich dient te houden.

Duurzame en toegankelijke websites

Een professionele website voldoet verder natuurlijk aan de criteria van duurzaam en toegankelijk bouwen. En natuurlijk zijn er nog andere criteria zoals, snelheid, crossbrowser, productgarantie, uitbreidbaar, onderhoudsvriendelijk, printbaar en kosten.

Ook complexere websites moeten voldoen aan de standaarden:

Complexe website volgens W3C standaarden
Complexe website volgens W3C standaarden
Complexe website volgens W3C standaarden

Recent opgeleverde websites:

foto
foto
foto

Onze aanpak

Wij ontwikkelen en bouwen professionele en duurzaam toegankelijke websites volgens de standaarden XHTML 1.0 strict. U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van professioneel webdesign.

Wij kunnen uw projecten vanaf de zijlijn coachen of u een second opinion aanbieden op verschillende terreinen van webdesign en webontwikkeling.