De inns en outs van Google Adwords

Google heeft met de AdWords Campagne een sterke troef in handen nu het mogelijk is regionale of lokale markten af te bakenen.

U kunt advertenties opstellen gericht op uw regio waarin u speciale acties of prijzen kunt benadrukken.

Een AdWords campagne bestaat uit betaalde advertenties in de resultaatpagina's van Google.

De tarieven zijn zodanig dat u alleen hoeft te betalen als er op uw advertentie wordt geklikt. De kosten van een klik kunt u zelf bepalen en instellen.

"Lokaal adverteren met Google Adwords sterke troef.."

"Zoekmachine marketing" ...

"Analyse vindbaarheid van uw huidige website" ...

Doel van Adwords campagne:

  • genereren van leads;
  • genereren van conversies en omzet;
  • genereren van merkbewustheid.

AdWords campagnes uitbesteden of zelf doen?

Google's Adwordscampagne is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Wij kunnen u helpen een dergelijke campagne op te zetten en aan te sturen.

Door middel van trainingen leren wij uw medewerkers hoe ze campagnes beheren en optimaliseren. We doen dat door middel van onze ZM Adwordssessies.

Outsourcing of in house trainingen? Het antwoord is simpel. Haal deze kennis in huis zodat u strategisch blijft omgaan met uw marketing doelen.

De kosten van de Adwords campagne verlagen:

Al onze inspanningen zijn erop gericht uw kosten te verlagen door de prestaties van de Adwords advertenties te verhogen. Dit realiseren we door:

  • optimaliseren zoekwoorden;
  • optimaliseren advertentietekst;
  • optimaliseren website en landingspagina's.

Landingspagina

Het belangrijkste onderdeel van de Adwordscampagne is de landingspagina. Dit is de pagina van uw website waarop de bezoekers na het klikken op een advertentie in Google terecht komen.

De landingspagina moet de belofte (propositie) van de advertentietekst waarmaken en het koopproces in gang zetten en mogelijk afronden. Het ontwerpen en ontwikkelen van landingspagina's vereist specialistische kennis.

In onze CMS systemen zijn speciale tools ingebouwd waarmee u specifieke landingspagina's voor Google kunt bouwen. We optimaliseren de afstemming van advertentietekst en landingspagina vanuit de kwaliteit van de (gerelateerde) zoekwoorden. Ook de download snelheid van uw pagina speelt een rol in de kwaliteitsscore.

Indien u uw website met een ander CMS systeem onderhoudt kunnen wij altijd kijken of we uw landingspagina's kunnen bouwen of de bestaande structuur kunnen optimaliseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We hebben enorm veel kennis in huis op het gebied van zoekmachinemarketing en Google. We hebben heldere transparante pakketten die erop gericht zijn kennis met u te delen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht.